Dato?

657
Fredensborgvn.24D, Oslo

Tid?

Sted?

08:30 - 11:00

06.04.17

Moderne markedsføring og marketing automation


-  En intro og en demo; Hva er det, hvordan lykkes du?


Frokost serveres 08.30

Velkommen til et uformelt, men seriøst seminar om moderne markedsføring. Definisjonen av moderne markedsføring er en konsistent kundereise uavhengig av kanaler og tilpasset dine interesser og hvor du er i kundereisen. Som en av de fremste på området har Oracle kjøpt opp flere nyskapende selskaper og satt disse sammen i en spennende samling verktøy. Jeg kommer til å fortelle deg om mulighetene innen moderne markedsføring, og å vise deg hvordan det kan gjøres i praksis direkte i verktøyet Eloqua (marketing automation).

Det som skjer nå er en revolusjonerende utvikling spesielt interessant for deg som jobber med større kunde- og prospect-baser. Det er ikke bare en vurdering av nye verktøy, men en ny måte å drive markedsføring på. Hvilke endringer i kompetanse og organisasjon vil kreves?

Om du er i tenkestadiet, har kjøpt inn et system eller om du allerede jobber i et Marketing Automation system; du er hjertelig velkommen!

Denne workshopen har begrenset plass (10 plasser). Registrer deg i dag, og del gjerne invitasjonen med dine kolleger. 


Temaer:

  • Moderne markedsføring
  • Praktisk demonstrasjon av Eloqua-plattformen
  • Seminarholder: Jon Ragnar Steg (Leadteq)


Jon Ragnar Steg er representant for Leadteq i Norge og har over 20 års erfaring med digital markedsføring i det norske markedet - blant annet som leder og gründer av flere byråer.


Meld deg på her!

Oracle og Leadteq inviterer til frokos seminar slik lykkes du med Marketing Automation.

Stadig flere norske bedrifter tar i bruk nye verktøy for "modern marketing» for å sikre effektiv drift og relevant kommunikasjon med målgruppene. Oracle og Leadteq har gleden av å invitere til et frokostseminar hvor du kan få innblikk i marketing automation med Eloqua - både i form av kundecases og demonstrasjon av hvordan man lager en avansert kampanje i Eloqua.

Vi ser frem til å møte deg og vise deg nye og spennende muligheter!

Dette seminariet passer for deg som jobber innenfor B2B og B2C markedsføring og som ønsker å lære mer om hvordan man lykkes med automatisert og data drevet markedsføring.

Leadteq er Oracle Gold partner og autorisert forhandler av Eloqua i Norden.